eenvoudig_wit

Met trots heet ik u welkom op mijn website!

Mijn naam is Agnes van der Wal, 35 jaar oud en geboren en getogen in Zwijndrecht.

Opleiding

Tijdens het laatste jaar van de HAVO werd ik aangenomen bij een accountantskantoor in Capelle aan den IJssel waar ik ruim 18 jaar werkzaam ben geweest. In die tijd heb ik heel veel geleerd in de praktijk en ook diverse studies gedaan. Nu ben ik RB Belastingadviseur en heb ik veel kennis in huis over de hele breedte van het administratieve vak. Ik heb een passie voor het herstellen van chaos in een bedrijf/administratie en ga daarvoor ook tot het uiterste.

Uitdaging

Na zoveel jaar bij hetzelfde kantoor gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik een grote stap gezet: ik begin voor mezelf!
Per 1 oktober 2018 ben ik werkzaam bij mijn eigen onderneming Van der Wal Administratie | Belastingadvies. U kunt mijn kantoor vinden aan de Buitendijks 39 in Papendrecht. Maak gerust een afspraak, wie weet gaan we een prettige samenwerking tegemoet.

Diensten

Door de jarenlange ervaring heb ik een brede kennis opgedaan als het op uw administratie aankomt.
U kunt mij inschakelen voor:

  • Jaarstukken
  • Periodieke aangiften omzetbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Financiële planning
  • Fiscale tips

Wilt u orde in uw administratie of regelmaat in het bijwerken hiervan?

Groeit uw onderneming en bent u toe aan een passend systeem?

Wilt u periodiek uw cijfers bekijken met behulp van een expert?

Heeft u problemen met de Belastingdienst en kunt u wel wat hulp gebruiken?

Contact

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken of ik u van dienst kan zijn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.